BIOHAZARD SG-09R - GBB

BIOHAZARD SG-09R - GBB

Biohazard SG-09R - Gaz BlowBack

Gameplay

SG-09 R este pistolul de pornire al lui Leon Scott Kennedy pentru misiunea sa de a o localiza și salva pe Ashley Graham de răpitorii ei.

Fiind pistolul implicit, SG-09 R are statistici dezamăgitoare la nivelul 1. Acestea pot fi îmbunătățite pe măsură ce arma este upgradata, permițându-i să servească drept o armă generală bună.

Pistolul este cel mai bine folosit pentru a lovi un inamic în cap sau picior, pregătindu-l pentru un atac corp la corp. Acest lucru funcționează pentru a economisi muniția și poate compensa daunele relativ scăzute per lovitură pe care le produce arma.

Pe măsură ce arma crește la nivel, devine mai competentă în a opri inamicii individuali, dar se poate folosi în continuare in lupta cu inamici puternici sau hoarde mari.

Avantajul exclusiv al acestei arme este acela ca mărește rata de damage de 5 ori, ceea ce înseamnă că fiecare foc are de 5 ori mai multe șanse de avea o lovitură critică.


Revenind la replica de airsoft, aceasta are in constructie ca material principal, ABS de calitate superioara si a fost lansata pe data de 31.03.2023.

Un pistol personalizat realizat de Joe Kendo, demn de titlul „SG”, care înseamnă „cel mai bun din lume”.

A trecut mult timp de când am văzut o ediție Tokyo Marui Biohazard, dar încă o dată, japonezii au venit cu magia și au produs acest model personalizat în ediție limitată, a carui pachet care conține tot ce este necesar pentru a reduce "ororile" care vor urma. Aceasta este o lansare ce coincide cu noul joc „Resident Evil RE:4”, care este un remake bazat pe „Resident Evil 4”, iar în povestea renăscută, apare acest complet nou „SG-09 R”.


Baza este un semi-automat „H&K USP” cu un cadru din polimer, foarte fiabil și cu o precizie foarte buna, datorită unui concept de design convențional. După cum puteți vedea din „Kendo” imprimat în partea dreaptă a slide-ului, acesta este un model personalizat realizat de Joe Kendo.

Folosind un slide argintiu, este asociat de un compensator și combinat cu o baza Picatinny standard sub teava.


Caracteristici :

- Cilindrul de 15 mm permite un recul puternic și o tragere stabilă.

- Pârghia de siguranță este funcțională și permite operatorului si sa dezarmeze pistolul.

- Single si double action 

- Pârghia de retinere a incarcatorului poate fi acționată din ambele părți 

- Gripul are un design original care imită stilul HK al epocii în care a fost realizat acest model (perioada de tranziție în care USP a evoluat la P30 și HK45).

- Atunci cand este dezasamblat, la prima vedere arată la fel ca un USP normal. Cu toate acestea, in urma reexaminării atente, totul până la forma și materialul pieselor, prelucrarea de înaltă precizie și reconstrucția, arata ca nu este doar un model personalizat sau un remake, ci unul complet diferit.

- Bazat pe platforma USP 9, care se inspiră și din alte modele HK, inclusiv HK45.

- Are o gamă de piese brevetate complet unice pentru acest model și care nu se găsesc pe alte pistoale Marui

- Compensatorul este portat și adaugă un aspect agresiv pistolului.

- Gripul este similar cu cel de HK45, cu caneluri conturate care fac pistolul mult mai confortabil

- Incarcatorul, din metal, are o capacitate de 25 de bile.

- Mecanismul hop-up, reglabil, este situat în interiorul portului de ejectare, la fel ca la modelul PX4. Nu este nevoie să scoateți slide-ul pentru a-l regla, doar rotiți roata de reglare cu unghia când slide-ul este tras in spate.


Ediție super limitată, aceasta este o recreare 1:1 a pistolului SG-09 din Resident Evil 4, cu cutie de transport exclusivă și două incarcatoare incluse. Se stie ca Tokyo Marui are o serie de producție, unică, a acestor pistoale cu gaz din seria Resident Evil; atunci când sunt epuizate, nu vor mai fi puse în producție din nou.


Technical
Capacitate incarcator (bile)25
Energie (0,20g) (Jouli)0.8
Greutate (g)735
Hop-UpReglabil
Lungime (mm)218
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s)85

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.650 RON
  • Fără TVA: 1.650 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 1650

Etichete: BIOHAZARD SG-09R - GBB, SG-09R

Loading...
Loading...
Loading...