Politica de confidentialitate

1. Accesarea SITE-ului Airsoft.ro - implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC ODESCO SNACK SRL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru onorarea comenzilor, informare si realizare de rapoarte statistice. SC ODESCO SNACK SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala, sau inchiriere.


2. Colectarea datelor - se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.


3. Acces restrictionat si (dez)abonare - exista zone in site care necesita inregistrare . In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicatie formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc. Aceste date sunt foloste pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor inscrise in formularul online de creditare.


4. Link-urile - acest site contine link-uri catre alte site-uri. SC ODESCO SNACK SRL nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.


5. SC ODESCO SNACK SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal cu numarul 18079/16.11.2010 .


Fiind de acord cu prezentul document "Politica de confidentialitate" , utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

Loading...
Loading...
Loading...