INGRAM M11A1 - GBB

Indisponibil INGRAM M11A1 - GBB

Ingram M11, cunoscută și sub denumirea de MAC-11 (Military Armament Corporation model 11), este o armă de foc compactă, dezvoltată în Statele Unite ale Americii în anii '70. Acesta este un pistol-mitralieră cu foc automat care a fost folosit în principal de forțele armate și agenții de aplicare a legii.

A fost dezvoltată de către Gordon Ingram, un designer de arme de foc care a lucrat pentru diverse companii în industria armelor de foc. În timpul anilor '60, Ingram a dezvoltat mai multe prototipuri de arme de foc, inclusiv Ingram MAC-10, care a fost prima sa încercare de a crea o armă de foc compactă cu foc automat.

Ingram M11 a fost o îmbunătățire a designului MAC-10 original. Acesta a fost proiectat să fie mai ușor de utilizat și mai precis decât predecesorul său. Este alimentată de un incarcator cu o capacitate de 16-32 de cartușe, în funcție de model. De asemenea, aceasta poate trage cu o rată de foc de până la 1.200 de gloanțe pe minut.

Deși a fost proiectată pentru a fi o armă de auto-apărare, Ingram M11 a fost folosită în principal de către forțele armate și de agențiile de aplicare a legii. Aceasta a fost folosită în mai multe conflicte militare și operațiuni de poliție în întreaga lume. Cu toate acestea, din cauza dimensiunilor sale reduse și a ratei ridicate de foc, aceasta a fost uneori criticată pentru ineficiența sa în timpul unor situații de luptă.


Aceasta varianta de Ingram M11A1 GBB este o replica detaliata a armei reale, fabricata in Japonia de catre compania KSC.

KSC a devenit cunoscut prin dezvoltarea și producția de pistoale GasBlowBack. Totul a început în 1994 cu dezvoltarea primului lor produs; o replică a lui M93R ca pistol GasBlowBack. Spre deosebire de alți producători, KSC și-a dezvoltat propriul sistem pentru replicile sale GBB, care s-a dovedit a fi foarte fiabil. În plus, producătorul este cunoscut pentru construcția de înaltă calitate și detaliată a replicilor lor.


Manopera este deosebita, cu marcaje originale, SMG-ul facand o impresie foarte buna. Fiecare SMG are propriul său număr de serie. Cadrul inferior este marcat, în partea dreaptă, cu marcajele companiei Cobray în partea din spate, împreună cu „M11-A1, CAL 380”, „RPB INDUSTRIES, INC.”, „ATLANTA, GA. U.S.A.”.

Toate comenzile funcționează ca la modelul real. Teava externa este realizata din metal și are filetul tipic M11 pentru atașarea unui amortizor (ce se vinde separat). În zona frontală există un inel din oțel pentru atașarea unei curele (nu este inclusă). Siguranța este în dreapta și selectorul de foc este în stânga. Butonul de eliberare a incarcatorului se află sub partea din spate a pistol-grip-ului. Patul din otel, poate fi retras/extins dacă este necesar. Tijele de ghidare ale patului sunt realizate din metal.


Acest model este, de asemenea, foarte detaliat din punct de vedere tehnic. Sistemul de blocare a fost preluat cat mai bine de pe modelul real; aici este folosit așa-numitul mecanism „open-bolt”. Sistemul NS2 (System 7) este instalat pentru a asigura o funcționare fiabilă. Datorită țevii interne de 6,05 mm, aveți echilibrul perfect între precizie și distanta. Rata de tragere foarte mare, cu până la 20 de bile pe secundă.

Notă privind funcționarea: în modul decocked, parghia de armare poate fi trasă înapoi numai dacă replica nu este asigurată! În caz contrar, acest lucru poate bloca mecanismul de declanșare, ducând la defecte (neacoperite de garanție).

Technical
Capacitate incarcator (bile) 50
Energie (0,20g) (Jouli) 0.95
Greutate (g) 1468
Hop-Up Reglabil
Material Metal / ABS
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s) 98

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Îl aducem pentru tine

Acest produs poate fi adus pe comandă!

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.200 RON
  • Fără TVA: 1.200 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 1200

Etichete: INGRAM M11A1 - GBB, INGRAM-KSC, SMG Gaz/CO2

Loading...
Loading...
Loading...