SA-H12 ONE CARBINE - TAN

SA-H12 ONE CARBINE - TAN

Replica carabină SA-H12 ONE™

Replica carabină SA-H12 de la Specna Arms este realizată în mare parte dintr-un aliaj uniform de zinc și aluminiu, întărit cu elemente de oțel în punctele cele mai vulnerabile ale replicii (elementele din oțel - toate șuruburile, știfturile și pivoturile tactice ale praștii). Atât patul care depozitează acumulatorul, cât și pistol grip-ul au fost fabricate din polimer. Receiver-ul replicii și hand guard-ul RIS au fost supuse procesului de anodizare, care garantează un grad ridicat de protecție împotriva coroziunii. Vopseaua a fost aplicată printr-un proces de vopsire cu pulbere, după ce suprafața a fost supusă unui proces de sablare înainte de aplicarea vopselei. Acest lucru asigură o rezistență mult mai mare decât de obicei a vopselei aplicate la abraziune. Receiver-ul poartă marcajele producătorului.


Piesele replicii sunt foarte bine aliniate - într-un mod care ar putea fi observat până acum doar în replicile unor producători de top, replica este, de asemenea, perfect echilibrată. Acest lucru permite o manevrabilitate aproape ideală a replicii, iar greutatea acesteia este aproape de neobservat odată ce replica a fost pusă pe umăr.


Replica are un sistem de schimbare rapidă a resortului, așa-numitul Enter & Convert™. Datorită acestui sistem, este posibilă adaptarea rapidă a puterii replicii la condițiile așteptate pe terenul de joc fără a fi nevoie de acces la un atelier sau la un set de unelte speciale - odată cu scoaterea gearbox-ului din corpului replicii, procesul de schimbare a resortului durează literalmente câteva secunde.


Replica este pe deplin compatibilă cu bateriile LiPo și LiFe. Datorită unei viteze de bază de ~410 FPS furnizată de resortul principal instalat implicit de producător, replica este perfectă pentru a funcționa pe o rază medie. Setul include, de asemenea, un resort M90, care permite reducerea vitezei la ~310 FPS și, ca urmare, adaptarea replicii pentru operațiuni la distanță mica și în interior.


Pentru a spori realismul jocului, replica are și bolt catch operational.

Replica vine cu un incarcator Hi-Cap din oțel, cu o capacitate de 300 de bile.


Setul nu include acumulator sau alimentator pentru acumulatori.


Setul include:

- replica

- incarcator

- catari fixe din otel

- resort M90 suplimentar

Technical
Capacitate incarcator (bile) 300
Greutate (g) 3000
Hop-Up Reglabil
Lungime (mm) 730
Lungimea tevii (mm) 290
Material Metal / ABS
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s) 125

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.620 RON
  • Fără TVA: 1.620 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 1620

Etichete: SA-H12 ONE CARBINE - TAN, SPE-01-030167, Arme asalt electrice

Loading...
Loading...
Loading...