SA-H06 ONE CARABINE - BLACK

SA-H06 ONE CARABINE - BLACK

Replica SA-H06 de la Specna Arms este realizata in mare parte dintr-un aliaj uniform de zinc si aluminiu, intarit cu elemente din otel in cele mai vulnerabile puncte ale replicii (elementele din otel - toate suruburile, stifturile si inelele pentru curea). Atat patul, cat si pistol grip-ul au fost realizate din polimer. Receptorul replicii si hand guard-ul RIS au suferit procesul de anodizare, care garanteaza un grad ridicat de protectie impotriva coroziunii. Vopseaua a fost aplicata printr-un proces de vopsire cu pulbere, dupa ce suprafata a fost supusa unui proces de sablare inainte de aplicarea vopselei. Acest lucru asigură o rezistenta mult mai mare decat  de obicei a vopselei aplicate la abraziune. Receptorul poarta marcajele producatorului.


Piesele replicii sunt foarte bine aliniate, replica fiind, de asemenea, perfect echilibrata. Acest lucru permite o manevrabilitate aproape ideala a replicii, iar greutatea acesteia este aproape de neobservat odata ce aceasta a fost pusa pe umar.


Replica are un sistem de eliberare rapida a resortului, asa-numitul "Enter & Convert™. Datorita acestui sistem, este posibila adaptarea rapida a puterii replicii la conditiile așteptate pe terenul de joc fara a fi nevoie de acces la un service sau la un set de unelte speciale.


Replica este pe deplin compatibila cu acumulatorii LiPo si LiFe. Datorita vitezei de baza de 130 m/s  furnizata de resortul principal instalat implicit de producator, replica este perfecta pentru a functiona pe o raza medie. Setul include, de asemenea, un resort M90, care permite reducerea vitezei la aproximativ 100 m/s si, ca urmare, adaptarea replicii pentru operatiuni CQB.


Replica vine cu un incarcator Hi-Cap din otel, cu o capacitate de 300 bile.


Pachetul contine : 

- replica SA-H06 One Carbine

- 1 x incarcator cu o capacitate de 300 bile

- catari metalice

- 1x resort M90 extra

- manual de instructiuni


Atentie !!! Pachetul nu contine acumulator si alimentator pentru acumulator.

Technical
Capacitate incarcator (bile)300
Energie (0,20g) (Jouli)1 - 1.8
Greutate (g)3000
Hop-UpReglabil
Lungime (cm)866 / 925
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s)100 - 130

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.325 RON
  • Fără TVA: 1.325 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 1325

Etichete: SA-H06 ONE CARABINE - BLACK, SPE-01-019514-00, Arme asalt electrice

Loading...
Loading...
Loading...