SA-H02 ONE CARBINE - CHAOS BRONZE

SA-H02 ONE CARBINE - CHAOS BRONZE

Replica de asalt SA-H02

Replica de asalt SA-H02 de la Specna Arms este realizată în mare parte dintr-un aliaj uniform de zinc și aluminiu, întărit cu elemente din oțel în cele mai vulnerabile puncte ale replicii (elementele din oțel - toate șuruburile, știfturile și pivoturile tactice ale praștii). Atât patul SF care depozitează bateria, cât și pistol gripul au fost fabricate din polimer. Receiver-ul replicii și handguard-ul RIS au fost supuse procesului de anodizare, care garantează un grad ridicat de protecție împotriva coroziunii.


Replica are un sistem de eliberare rapidă a resortului, așa-numitul Enter & Convert™. Datorită acestui sistem este posibilă adaptarea rapidă a puterii replicii la condițiile impuse pe terenul de joc, fără a fi nevoie de acces la un atelier sau la un set de unelte speciale.


Replica este pe deplin compatibilă cu bateriile LiPo și LiFe. Datorită vitezei de bază de ~410 FPS furnizate de resortul principal instalat implicit de producător, replica este perfectă pentru a funcționa pe o rază medie. Setul include, de asemenea, un resort M90, care permite reducerea vitezei la ~310 FPS și, prin urmare, adaptarea replicii pentru operațiuni de CQB.


Replica este echipată cu o șină RIS superioară de 22 mm, handguard RIS și un pat reglabil. Sina RIS superioara dispune de catari metalice , care pot fi detașate pentru a face loc unui dispozitiv optoelectronic de ochire ales. Flash hider-ul standard vine montat pe filet stânga de 14 mm, care permite atașarea unui amortizor în locul său.


Replica vine cu un incarcator Hi-Cap din oțel, cu o capacitate de 300 de bile.


Setul nu include acumulator si nici alimentatorul pentru acumulator.


Setul include:


- replica

- incarcator

- catari metalice fixe 

- resort suplimentar M90

Technical
Energie (0,20g) (Jouli)1.5
Greutate (g)3100
Hop-UpReglabil
Lungime (mm)700 - 785
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s)125

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.565 RON
  • Fără TVA: 1.565 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 1565

Etichete: SA-H02 ONE CARBINE - CHAOS BRONZE, SPE-01-034358

Loading...
Loading...
Loading...