SA-E22 EDGE CARBINE REPLICA - CHAOS BRONZE

SA-E22 EDGE CARBINE REPLICA - CHAOS BRONZE

SA-E22 EDGE™ Carbine Replica


EDGE™ este o linie de replici de la Specna Arms care combină o gamă de soluții și tehnologii greu de găsit în alte replici de pe piață. Este o serie care pune accentul pe realizarea unui exterior de foarte bună calitate, soluții care îmbunătățesc versatilitatea replicii, prelungesc durata de viață, simplifică diagnosticarea unei defecțiuni și facilitează posibilitatea de a regla puterea. Out-of-the-box, obțineți o replică care nu necesită nicio modificare, cu toate acestea, dacă este necesar - acestea vor fi extrem de simple.


Fiecare element al replicii a fost realizat și montat cu cea mai mare grijă pentru fiecare detaliu. În plus, corpul are o finisare Nano Coating care previne zgârieturile. Corpul poartă de asemenea marcaje gravate Specna Arms, precum și un număr de serie individual. Detaliile care merită menționate includ, de asemenea, pistol-grip-ul QD care oferă acces rapid și ușor la motor fără a fi nevoie să utilizați instrumente.

Replica este echipată cu un handguard M-LOK. Teava are un flash hider standard pe un filet CCW de 14 mm. Partea superioară a replicii are catari metalice care se pot rabata.


Carabina are un MOSFET X-ASR™ montat in fabrica GATE din Polonia. Este o cooperare fără precedent între un producător polonez și o fabrică cunoscută pentru replicile sale airsoft. MOSFET X-ASR™ de cea mai înaltă calitate are grijă de siguranța componentelor replicii, îmbunătățește reacția tragaciului și prelungește durata de viață a electronicii și a bateriei. Va permite, de asemenea, diagnosticarea defecțiunilor de bază în interiorul replicii datorită diodelor integrate.


Replica are o teava interna cu diametrul de 6,03 mm, care oferă o precizie și un grupaj, ridicate a bilelor trase. Teava funcționează în tandem cu un nou tip de cameră de hop-up rotativ care permite o ajustare foarte precisă și stabilă a bilelor.


Replica are un sistem ESA™ Quick Spring Change. Datorită acestui sistem, este posibil să se adapteze rapid puterea replicii la condițiile cerute pe terenul de joc, fără a fi necesar accesul la un atelier sau un set de instrumente speciale - tot ce este necesar este să se îndepărteze buffer tube-ul pentru a avea acces la resort.


Inima replicii constă în gearbox-ul ORION, bazat pe un cadru consolidat și echipată cu funcția de eliberare rapida a resortului. Replica are o serie de piese de înaltă calitate, ceea ce o face caracteristică prin fiabilitatea și pregătirea pentru upgrade-uri ulterioare. Gearbox-ul ORION este pregătit pentru a rezista la resorturi de pana la M140. În interior, se găsesc elemente precum:


- piston din polimer ranforsat, cu dinti metalici

- nozzle din aluminiu 

- cap cilindru din aluminiu

- cap piston dublu etanș cu rulmenți

- ghidaj resort cu rulmenți

- set de angrenaje din oțel

- rulmenți cu bile de 8 mm


În cutie, pe lângă replica, se află două incarcatoare Mid-Cap S-MAG cu o capacitate de 125 BB fiecare.


ATENTIE! REPLICA NU VINE CU ACUMULATOR SI ALIMENTATOR PENTRU ACUMULATOR!


Setul include:


- replica

- 2 x S-MAG Mid-Cap

- resort suplimentar M90

- Adaptor Deans / Tamiya Small

- Manualul utilizatorului

- Certificat de calitate

- Card de diagnosticare GATE X-ASR

- mâner vertical

Technical
Energie (0,20g) (Jouli)1.25
Greutate (g)2645
Hop-UpReglabil
Lungime (cm)800 - 880
MaterialMetal / ABS
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s)115

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.565 RON
  • Fără TVA: 1.565 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 1565

Etichete: SA-E22 EDGE CARBINE REPLICA - CHAOS BRONZE, SPE-01-030746

Loading...
Loading...
Loading...