CUTIT DE ANTRENAMENT - PANTHER KIT - RED

CUTIT DE ANTRENAMENT - PANTHER KIT - RED

Acest cutit de antrenament a luat naștere din ideea lui Roberto Risicato, fondatorul brandului Red Claw specializat în producerea de instrumente specifice pentru antrenament și auto-aparare.

Panther este un cutit de antrenament cu o formă destul de clasică, echipat cu o protecție dublă ușor asimetrică și cu o lamă lungă de 95 mm, o grosime de 7,75 mm si o lungime totală de 228 mm.

Este alcătuit dintr-o carcasă exterioară din nailon armat cu fibră de sticlă, iar în interior se află fibra absorbantă pe care se aplică cerneala prin cele două orificii de pe carcasa exterioară (deci nu este necesar să dezasamblați cuțitul de fiecare dată când trebuie să adăugați cerneală). Fibra absorbantă iese ușor din lamă în toată zona taisului, varfului și se extinde până la muchie.

Conceptul Panther este dezvoltat pe presupunerea că, pe lângă faptul că lasă urme de cerneală irefutabile atunci când trece lama, simulacrele ar trebui să aibă o greutate comparabilă cu cea a unui cuțit adevărat. Cele mai populare cuțite de antrenament din plastic/cauciuc de pe piață sunt de fapt foarte ușoare și induc o percepție și o manevrare diferite în timpul antrenamentului față de cea a unui cuțit adevărat.

Pentru a limita diferența de greutate cu lamele reale, Panther este echipat cu o inserție de oțel care acoperă toată lungimea cuțitului, oferindu-i rigiditate și o greutate totală de 150 g (nu foarte departe de ceea ce ar fi greutatea unui cuțit real cu aceeași dimensiune).

Mânerul are o textură în dungi 3D, care îmbunătățește aderența pe instrument. Din punct de vedere ergonomic, mânerul poate să nu fie deosebit de confortabil în funcție de mărimea mâinii, deoarece se caracterizează printr-un șanț pentru degete nu foarte pronunțat precum și printr-o conformație destul de largă în înălțime dar de grosime redusă.

După ce am încărcat cerneala în cutit (ceea ce necesită puțin mai multă răbdare când este folosită pentru prima dată pentru ca cerneala să se răspândească pe întreaga fibră absorbantă), am folosit Panther-ul în timpul unei sesiuni de antrenament. Urmele lăsate de cuțitul de marcare, atât pe țesătură, cât și pe piele, sunt clare și evidențiază cu acuratețe zonele lovite și modul în care a fost făcută „tăierea”.

Cerneala furnizata este super lavabila, asa ca nu va trebui sa chemi exorcistul pentru a-ti calma sotia atunci cand ii arati tricoul murdar.


Pachetul include:

-  cutit complet cu teaca

-  flacon de 10 ml cu dozator de cerneala rosie super lavabila

-  surubelnita

-  cutie de carton

-  manual cu Instrucțiuni

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 350 RON
  • Fără TVA: 350 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 350

Etichete: CUTIT DE ANTRENAMENT - PANTHER KIT - RED, P002-01-RED- S, Cutite, baionete, macete

Loading...
Loading...
Loading...