AM .45 VORPAL BUNNY

-10% Precomandă AM .45 VORPAL BUNNY

AM .45 VORPAL BUNNY - Un model special pe care PITOHUI l-a customizat pentru Llenn - prima aparatie in povestea "SWORD ART ONLINE ALTERNATIVE / GUN GALE ONLINE IX/4th SQUAD JAM"

Noul amic al personajului principal, Llenn, care a apărut pentru prima dată în romanul original IX, a fost reprodus atât în ​​formă, cât și prin colorare, sub supravegherea autorului original, Keiichi Shigesawa și a designerului mecanic, Koji Akimoto.


* Acest produs nu este un set format din două piese.


Caracteristici majore:


Reproducere minuțioasă sub supravegherea autorului original: Pentru comercializare, atât autorul original, domnul Keiichi Shirasawa, cât și proiectantul mecanic, Koji Akimoto, au supravegheat. În timp ce menținem performanța modelului de bază „Detonix .45 Combat Master”, o serie de piese noi, cum ar fi protecția de mână caracteristică (cadru), care inveleste teava externa, siguranța ambidextra, catarea din spate, gripul, talpa incarcatorului etc. sunt produse fidel.

Roz în două tonuri: piesele din rășină sunt modelate în culoare roz și folosindu-se vopsea specială. Partea mansonului este gravată cu „Vorpal Bunny” pentru a reproduce fidel stilul creat.

Privilegiul de lux: este inclusă o broșură scurtă scrisă de Keiichi Shirasawa original. În plus, este un pachet special care folosește ilustrația de copertă a romanului original IX.

Utilizeaza un cap piston de tip D: Baza „Detonics .45 Combat Master” este echipată cu un mecanism de blowback unic. De la corpul cu dimensiunea palmei, vă puteți bucura de o nouă senzație de recul.

Urmărind realismul din interior: Teava externa tip con, creata cu Detonics, și arcul dublu de recul.

Incarcatorul „Die-cast”: Incarcatorul Die-cast cu 18 bile, subțire, dar rezistent împotriva frigului. O talpa cu sprijin pentru deget asigură stabilitate în timpul strângerii. "

Technical
Capacitate incarcator (bile)18
Greutate (g)735
Hop-UpReglabil
Lungime (mm)188
MaterialABS
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s)70

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Îl aducem pentru tine

Acest produs poate fi adus pe comandă!

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.150 RON
  • 1.035 RON
  • Fără TVA: 1.035 RON

Etichete: AM .45 VORPAL BUNNY, AM-45, Gaz

Loading...
Loading...
Loading...