KIT SNAPPER EURO - REGLABIL

KIT SNAPPER EURO - REGLABIL

CARACTERISTICI

Snapper-ul reglabil este capabil sa lucreze pe usi cu o proeminenta a cilindrului incepand de la 3 mm. Fabricat din Otel ranforsat de inalta calitate, rapid si usor de folosit, prezinta seratii pe maner pentru o prindere ultra-sigura a cilindrului. De asemenea, este livrat intr-o cutie de depozitare turnata inteligent.


Snapperul reglabil functioneaza prin exploatarea punctelor slabe ale designului cilindrului, care se afla la mijloc, unde mecanismul cu came si surubul de retinere, fixeaza cilindrul in usa.

Aceste puncte slabe sunt aceleasi atat pentru cilindrii Euro, cat si pentru cei Ovali si vor ceda daca sunt fortati corect.

AVERTIZARE!

Aceasta unelta va functiona numai dacă cilindrul are o proeminenta de 3-4 mm fata de mobilierul usii. De asemenea, instrumentul necesită 0,25 mm in jurul cilindrului pentru a permite ruperea.

Incercarea de a sparge un cilindru fara aceste jocuri poate duce la deteriorarea usii, a incuietorii sau a uneltei.

Instrucțiuni de utilizare:

1. Asezati capul de snapper corect pe bara de snapper avand grija sa filetati corect la o potrivire stransa corespunzator.

2. Asezati capul undeltei peste cilindrul pe care doriti sa îl spargeti (este necesara o proeminenta minima de 3-4 mm).

3. Strangeti boltul de pe capul snapper cu cheia hexagonala furnizata in kit. Aplicati presiune pe maner si miscati in sus, in jos, la stanga si la dreapta pana cand cilindrul se sparge. Indepartati jumatatea rupta a incuietorii, mecanismul cu came metalice si orice alte bucati de incuietoare ramase, deoarece se vor bloca in incuietoare daca nu sunt eliminate.

4. Utilizati cheia universala pentru a debloca usa si, daca este necesar, utilizati marcajele cheilor pentru a masura dimensiunea exacta a incuietorii care trebuie inlocuita.

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.050 RON
  • Fără TVA: 1.050 RON

Etichete: KIT SNAPPER EURO - REGLABIL, SNAPPER-KIT, Paza autoaparare

Loading...
Loading...
Loading...