M1 CARBINE PARATROOPER - MODEL GUN

M1 CARBINE PARATROOPER - MODEL GUN

In 1941, SUA fiind atrase intr-unul dintre cele mai mari conflicte din istoria lumii, o divizie a General Motors a fost insarcinata sa sprijine efortul de razboi.

Rezultatul a fost istoricul armelor de foc, Inland Manufacturing devenind unul dintre cei mai mari producatori de arme din SUA, producand aproape 3 milioane de arme de foc in mai putin de 5 ani.


Cele mai notabile dintre productia de arme de foc Inland au fost, carabina .30 Calibru M1 si varianta pliabila, modelul M1A1 Paratrooper.

Dupa cum a permis productia, carabinele M1A1 au fost transmise tuturor unitatilor de parasutisti ale armatei SUA si au vazut utilizarea in fiecare operatiune aeriana americana din cel de-al doilea razboi mondial, inclusiv Sicilia, Normandia (Ziua Z), Market Garden si Operațiunea Varsity (Rin Jump). Un numar limitat de carabine M1A1 au fost, de asemenea, eliberate Primului Regiment de Parasute al Corpului de Marina al SUA, desi parasutistii marini nu au fost niciodata desfasurati in lupta prin parasutare. Nu toti parasutistii au folosit carabine M1A1, iar unii au primit in schimb carabine M1 standard (full-stock).


Cu acest model M1A1 Ver.2, va puteti bucura de un soc usor si intens de recul, prin adoptarea unui cartus de aluminiu dur cu performante de aprindere stabile, revizuirea structurii si imbunatatirea performantei de functionare. Corpul, este realizat din lemn de nuc de inalta calitate cu un finisaj uleios care se simte bine la atingere.


Specificatii :

Lungime totala : 640-920 mm

Greutate : 2.540 g

Capacitate : 15 cartuse (refolosibile), cu capse de 5 mm 


Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Timp estimat de livrare

Veţi primi acest produs în 7-10 zile lucrătoare

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 3.990 RON
  • Fără TVA: 3.990 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 3990

Etichete: M1 CARBINE PARATROOPER - MODEL GUN, TANAKA-M1, MODEL GUNS

Loading...
Loading...
Loading...