BERETTA PMX - GBB - BLK

BERETTA PMX - GBB - BLK

Scurt istoric

Beretta PMX este un pistol-mitralieră de calibru 9x19mm Parabellum, proiectat și produs de compania italiană Beretta. PMX a fost prezentat în 2017 și are scopul de a înlocui Beretta M12 ca armă de ordonanță a unor forțe de ordine din Italia.

Beretta PMX împărtășește caracteristici de design cu Beretta M12, care a fost furnizat multor forțe de poliție și forțe armate din întreaga lume. În jurul anilor 2015–2016, au existat multe zvonuri despre lansarea unui nou model de pistol-mitralieră care a fost apoi prezentat de Beretta în timpul expoziției „Milipol” de la Paris în 2017.

Din 2018, Carabinierii din Italia au comandat, după experimentarea în unele departamente operaționale, peste 5.000 de PMX, cu intenția viitoare de modernizare a întregului arsenal individual de arme. În martie 2022, s-a confirmat că guvernul saudit a atribuit celor de la Beretta un contract pentru 3.500 de PMX pentru a înarma Regimentul Gărzii Regale Saudite. În februarie 2023, cel puțin 47 de Beretta PMX au fost comandate pentru forțele de elită din Malaezia.


Aceasta varianta airsoft, actionata cu gaz, își îndeplinește sarcina pe teren fără egal, de exemplu în scenariile de război urban. Corpul este realizat din polimer armat cu fibră de sticlă și, prin urmare, rămâne robust, în ciuda faptului că este ușor. PMX atinge precizie și realism printr-o tragere reglabila, un efect de recul clar, vizibil și comenzi autentice, cum ar fi selectorul de foc, ambidextru și suportul pentru incarcator. Pârghia de armare poate fi mutată astfel încât să poată fi acționată din ambele părți.


O țeavă filetată (M12x1) pentru unitățile trasoare și amortizoare, precum, un quadrail Picatinny cu un grip deja montat și catarile reglabile completează pachetul care face din Beretta PMX pistolul mitralieră CQB ideal.

Technical
Capacitate incarcator (bile) 48
Energie (0,20g) (Jouli) 1
Greutate (g) 2400
Hop-Up Reglabil
Lungime (mm) 637
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s) 100

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.975 RON
  • Fără TVA: 1.975 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 1975

Etichete: BERETTA PMX - GBB - BLK, 2.6516X, SMG Gaz/CO2

Loading...
Loading...
Loading...