LANSATOR MODEL AT-4

LANSATOR MODEL AT-4

AT4 este un lansator de rachete anti - tanc dezvoltat în Suedia de către Saab Bofors Dynamics .

AT4 a fost prezentat într-o licitație pentru furnizarea unei noi arme antitanc armatei SUA împreună cu Armbrust . Impresionată de capacitățile AT4, armata SUA a decis să o îmbunătățească prin reproiectarea unor componente și mai târziu a decis să o adopte ca înlocuitor al M72 LAW , desemnându-l M136.

În cele din urmă, armata suedeză a aprobat modificările și a ordonat versiunea SUA a AT4 în consecință. La începutul anilor nouăzeci a fost testată o versiune de 120 mm ( Bofors AT 12 ), echipată cu focoase în tandem HEAT , care ar fi putut pătrunde în armura celor mai moderne tancuri. Proiectul a fost anulat ulterior din cauza dizolvării Uniunii Sovietice și a reducerilor ulterioare ale apărării. În armata americană , cu denumirea M136 AT4 , a devenit arma ușoară anti-tanc a infanteriei alături de M72 LAW , în timp ce în Corpul de Marină a fost înlocuită de FGM-172 SRAW .

Varianta de airsoft va permite sa transformati partidele de airsoft mult mai realistice deoarece va permite sa folositi orice grenada de calibrul 40 mm incepand de la cele cu gaz si CO2 reutilizabile (BB"s shower) pana la  toata gama de Launcher shell si grenade marca TAGINN.

Lansatorul este la scara 1/1 precum varianta reala si este construit in mare parte din plastic.

Dispozitivele de ochire rabatabile, sistemul de prindere a curelei, siguranta si tragaciul sunt fidel replicate incat sa dea o nota de realism cat mai elevata.

Technical
Diametru (cm) 85
Greutate (g) 3626
Lungime (mm) 970

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 2.450 RON
  • Fără TVA: 2.450 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 2450

Etichete: LANSATOR MODEL AT-4, AT4, Aruncatoare / lansatoare

Loading...
Loading...
Loading...