LANSATOR MODEL RPG-22

LANSATOR MODEL RPG-22

RPG-22 Netto , care a intrat în funcțiune la mijlocul anilor '80 , este un lansator de tancuri sovietic, construit ca o extindere a RPG-18 anterioare; acesta din urmă era ușor, dar avea o capacitate distructivă insuficientă împotriva vehiculelor blindate mai moderne.


RPG-22, deși este mai greu, are un focos cu diametrul de 73 mm capabil să străpungă cel puțin 400 mm de armură și capabil de o rază utilă de aproximativ 300 de metri. Tubul său de lansare este de tip telescopic, adică există un al doilea tub coaxial care este extins în momentul lansării muniției, pentru a face posibilă o lungime mai mică în momentul transportului. Odată ce racheta este lansată, tubul nu poate fi reutilizat, o caracteristică comună altor lansatoare de rachete contemporane, cum ar fi M136 AT4 .


Varianta de airsoft va permite sa transformati partidele de airsoft mult mai realistice deoarece va permite sa folositi orice grenada de calibrul 40 mm incepand de la cele cu gaz si CO2 reutilizabile (BB"s shower) pana la  toata gama de Launcher shell si grenade marca TAGINN.

Lansatorul este la scara 1/1 precum varianta reala si este construit in mare parte din plastic.

Dispozitivele de ochire rabatabile, sistemul de prindere a curelei, siguranta si tragaciul sunt fidel replicate incat sa dea o nota de realism cat mai elevata.

Technical
Greutate (g)1744
Lungime (mm)755

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.825 RON
  • Fără TVA: 1.825 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 1825

Etichete: LANSATOR MODEL RPG-22, RPG22

Loading...
Loading...
Loading...