SAIGA-12 SBS - GBB

SAIGA-12 SBS - GBB

SAIGA-12 SBS

Echipat cu un sistem blowback care folosește un piston mare cu un diametru de aproximativ 19 mm. Boltul opereaza concomitent cu tragerea ca sa va bucurati de un recul puternic.


Lungimea tevii externe este de 7,5 inci, fiind mai scurtă decât cea a Saiga-12K. Chiar și cu noul flash hider din aluminiu, are 9 inci lungime, ceea ce îl face ușor de manevrat în spații înguste.


Handguard dedicat cu sau fără șine

Handguard-ul pentru Saiga-12 SBS vine standard cu șine de 20 mm lățime (standard Picatinny) în partea superioară (ansamblul șinei superioare) și pe ambele părți. Sina suplimentara inclusă poate fi atașată la partea inferioară a handguard-ului. Pe de altă parte, vă puteți bucura și de un stil simplu, fără șine, demontând tot ansamblul.


Pat reglabil si pliabil in partea dreapta


Moștenește funcțiile lui Saiga-12K, dupa care este personalizat, cum ar fi încărcarea primei bile prin actionarea boltului, oprirea boltului atunci când rămâne fără muniție și demontarea (dezasamblare normală pentru întreținere).


Pachetul contine : Saiga-12 SBS, incarcator (90 de bile), capac de protecție, sub șină, șuruburi sub șină x 2 tipuri, cheie hexagonală, manual de instructiuni, alimentator si tijă de alimentare, tijă de curățare, o cutie cu 100 de bile de 0.20 g

Technical
Capacitate incarcator (bile) 90
Energie (0,20g) (Jouli) 0.9
Greutate (g) 3480
Lungime (mm) 490 / 675
Lungimea tevii (mm) 200
Material Metal / ABS
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s) 85

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 3.250 RON
  • Fără TVA: 3.250 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 3250

Etichete: SAIGA-12 SBS - GBB, SAIGA12-SBS, Shotgun gaz

Loading...
Loading...
Loading...