P90 PLUS - AEG

P90 PLUS - AEG

P90+ sau P90 Plus de la Tokyo Marui este un upgrade necesar mult asteptat al P90 original, care a apărut în urmă cu aproape două decenii. Replica în sine arată aproape la fel. ca P90 original, dar aceasta are câteva modificări majore. În primul rând, calitatea constructiei; P90+ este fabricat din polimer de calitate superioară și mai multe piese metalice, similar pustii reale.

Pe plan intern, Tokyo Marui a oferit și lui P90+ o actualizare, mai precis un FET. FET-ul instalat oferă măsuri suplimentare de siguranță, cum ar fi detectarea daunelor, protejarea replicii de acumulatorii supraîncărcati și, cel mai important, FET-ul se asigură că angrenajele nu se rotesc excesiv în timpul tragerii, permițând ca tragerea pe modul semi-automat sa fie consistenta.

În exterior, P90+ are șine Picatinny în pozițiile superioare 3 și 9, permițând atașarea de accesorii optice, lasere și lanterne. Teava externa este, de asemenea, cu filet de 14 mm CCW, permițându-vă să montați diferite accesorii, cum ar fi amortizoare, tracere .

Technical
Capacitate incarcator (bile) 68
Greutate (g) 2200
Hop-Up Reglabil
Lungime (mm) 505
Lungimea tevii (mm) 247
Material ABS / Metal

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Timp estimat de livrare

Veţi primi acest produs în 7-10 zile lucrătoare

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.700 RON
  • Fără TVA: 1.700 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 1700

Etichete: P90 PLUS - AEG, P90-PLUS, SMG Electrice

Loading...
Loading...
Loading...