LANSATOR DE RACHETE MODEL RPG-26

LANSATOR DE RACHETE MODEL RPG-26

RPG-26 Aglen este un lansator de grenade antitanc cu propulsie de racheta (RPG) de unică folosință dezvoltat de Uniunea Sovietică.

Trage o rachetă cu o singură treaptă ce este dotata in partea posterioara cu aripioare tip cuțit, care se desfășoară după lansare.

Racheta poartă un focos de tip HEAT (HIGH EXPLOSIVE ANTI TANK) cu o singură formă ce are diametrul de 72,5 milimetri (2,85 inch), capabil să pătrundă 440 milimetri (17 inch) de blindaj, 1 metru (3 ft 3 inch) de beton armat sau 1,5 metri (4 ft 11 inch) de cărămidă.

Are o rază efectivă maximă de aproximativ 250 de metri (820 ft). Exista o racheta de dimensiuni similare ce are un focos HEAT ceva mai greu și mai puternic respectiv un motor de rachetă mai performant.

Extensia limitată a tubului de lansare RPG-22 a fost găsită nefolositoare.

Astfel ca, producatorul a decis ca RPG-26 sa fie contruit dintr-un singur tub de lansare rigid, netelescopic.

Acest lansator este conceput si produs de catre Intreprinderea de Cercetare si Productie de Stat BAZALT incepand cu anul 1980 si a intrat in serviciu in anul 1985 fiind in continuare produs si folosit in prezent de catre fortele armate ale: Federatiei Ruse, Siriei, Transnistriei, Iordanului,Armeniei, Azerbadjanului, Belarusului, etc.

Varianta de airsoft va permite sa transformati partidele de airsoft mult mai realistice deoarece va permite sa folositi orice grenada de calibrul 40 mm incepand de la cele cu gaz si CO2 reutilizabile (BB"s shower) pana la  toata gama de Launcher shell si grenade marca TAGINN.

Lansatorul este la scara 1/1 precum varianta reala si este construit in mare parte din plastic.

Dispozitivele de ochire rabatabile, sistemul de prindere a curelei, siguranta si tragaciul sunt fidel replicate incat sa dea o nota de realism cat mai elevata.

Sistemul de blocare a grenadelor este practic un capac situat in partea superioara a lansatorului, intre dispozitivul de ochire anterior si cel posterior ce acopera si asigura tragaciul de culoare rosie.

Technical
Greutate (g)1454
Lungime (mm)770

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.500 RON
  • Fără TVA: 1.500 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 1500

Etichete: LANSATOR DE RACHETE MODEL RPG-26, RPG26, Aruncatoare / lansatoare

Loading...
Loading...
Loading...