MOSFET PICO AAB

Obțineți 3% OFF la achiziție! Like, Share și obțineți Reducerea - 1% Like Paginii si 2% Share Produsului!
<br>
-15% MOSFET PICO AAB

Mosfet Pico AAB.

Functioneaza fara probleme cu baterii Li-Po de pana la 14.8 V si poate fi montat pe orice AEG, chiar si cele de mici dimensiuni. Montarea mosfetului este extrem de simpla

Vreti sa aveti o rata mai mare de tragere si un raspuns mai rapid al tragaciului? Doriti sa va imbunatatiti arma dumneavoastra de airsoft? In acest caz, aveti nevoie de MOSFET.

Canalizeaza energia de la baterie direct catre motor, trecand peste contactele de declansare mecanice. Ca rezultat, veti avea o rata mai mare de tragere si un raspuns mai rapid al tragaciului, iar contactele vor fi protejate impotriva arderii. 

Nu va pasa de realism ? Vrei sa cresti durata de viata a gear-boxului? Arma ta are o cadenta mare de tir si nu poti sa economisesti munitia? Functia activ brake (frana activa) este solutia viabila. In modul SEMI , frana nu va permite comprimarea pistonului dupa un foc. Pistonul se va opri in pozitie fata, pozitie care elimina tensiunile din gear-box si ii creste durata de viata. Este foarte important, mai ales cu un upgrade de putere . Dupa eliberarea tragaciului, arma se opreste imediat. Astfel veti obtine mai mult realism si in plus , nu se va pierde munitie pretioasa.

Noul Pico AAB nu va va dezamagi pe campul de lupta. Este complet protejat impotriva supra-incalzirii si scurtcircuitarii sistemelor electrice. In cazul in care arma se blocheaza, va proteja motorul si bateria impotriva deteriorarilor.

Interfata digitala: compatibilitate totala cu micro-comutatoarele. Este complet rezistenta la efectul contactului. Aveti un ROF mai mare, un raspuns mai rapid al tragaciului si Pico AAB se incalzeste mai putin.MOSFET de generatia a 3 a: Utilizarea celor mai moderni tranzistori si micro-controlere ne permite sa cream cel mai mic si cel mai fiabil MOSFET de pe piata.

Garantie limitata GATE

1. Produsul trebuie livrat cu dovada de achizitie si formularul de garantie completat corespunzator. Montarea produsului nu este considerata o reparatie in garantie.

2. Garantia este valabila 12 luni de la data achizitiei.

3. Reparatiile vor fi efectuate cat mai repede posibila fara sa depasim 14 zile lucratoare.

4. Toate reparatiile si modificarile structurale facute de cumparator vor duce la terminarea contractului de garantie.

5. Garantia poate fi refuzata daca defectiunea este cauzata de utilizarea defectuoasa, montare, intretinere sau daune partilor mecanice , daune cauzate de fenomene atmosferice , apa, poluare.

Setul include: - kit suplimentar de conectori; - cablu semnal unic pentru contacte de declansare; - cablu semnal dublu pentru contacte de declansare.

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 249 RON
  • 211,65 RON
  • Fără TVA: 211,65 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 249

Etichete: MOSFET PICO AAB, PICOAAB, MOSFET-uri

Loading...
Loading...
Loading...