MOSFET NANO HARD

MOSFET NANO HARD

Mosfetul Nano Hard este un dispozitiv electronic multifuntional cu 8 functii. Datorita invelisului special, acest mosfet este foarte rezistent la conditiile atmosferice.

Este prevazut cu functie de protectie pentru acumulator: Li-Po 7.4V / 11.1V / 14.8V. Totusi puteti opta pentru dezactivarea acestei functii, pentru utilizarea unui alt acumulator.

Permanenta up-datare si imbunatatire a tranzistorilor si a microprocesorului, permite crearea unor mosfeturi performante, de dimensiuni din ce in ce mai mici, cu o fiabilitate crescuta.

Desi este prevazut cu functia Active Brake, acesta este primul mosfet, care ofera posibilitatea de a opri/porni functia Active Brake in orice moment.

Acest mosfet nu va va dezamagi pe campul de lupta. Acesta este cel mai bun dispozitiv electronic facut vreodata, fiind primul mosfet prevazut cu senzor de curent. Combinatia intre curent, tensiune si temperatura, ofera AEG-ului o reala fiabilitate. Este total protejat impotriva supraincalzirii si a scurt-circuitului la sistemului electric. In cazul in care arma se blocheaza, motorul si bateria sunt protejate impotriva oricarei deteriorari. Prevazut cu functie BUILT-IN SELF-TEST, ce permite utilizatorului sa verifice daca mosfetul functioneaza corect.

Daca vor apare probleme cu AEG-ul, built-in auto-test va permite sa excludeti cu usurinta dificultatile aparute. Mosfetul vizeaza energia de la baterie direct la motor, ocolind contactele mecanice de declansare. Ca rezultat, puteti castiga cadenta mai mare de tir, un raspuns mai rapid de declansare, iar contactele sunt protejate impotriva arderii.

Bateriile moderne Li-Po sunt foarte sensibile la supra-descarcare, astfel ca daca nu doriti sa deteriorati bateria, functia de protectie este indispensabila. Acest sistem va urmari constant tensiunea bateriei, astfel ca atunci cand va scade pana la valoarea critica, nu va mai permite tragerea. Este perfect compatibil cu micro-switch-urile si rezistent la socuri. Montarea unui astfel de mosfet va asigura o cadenta de tir mai mare, o declansare mai rapida a tragaciului si previne supraincalzirea angrenajelor.

Sistemul poate fi folosit cu orice bateriei de pana la 14.8V. Tensiunea minima de operare este 3V si tensiune maxima absoluta este de 17V. Gatee, garanteaza compatibilitatea acestui MOSFET cu cele mai puternice replici AEG.


ATENTIE !!! GARANTIA SE ACORDA DOAR LA MONTAREA IN SERVICE-UL NOSTRU !

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 189 RON
  • Fără TVA: 189 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 189

Etichete: MOSFET NANO HARD, NANO-HARD, MOSFET-uri

Loading...
Loading...
Loading...