PANSAMENT PENTRU ARSURI - 10 X 40 CM

PANSAMENT PENTRU ARSURI - 10 X 40 CM

Un pansament potrivit pentru zona interioară sau exterioară a antebrațului. Poate fi folosit și pe o porțiune a piciorului sau pentru a înfășura un picior.


Folositor în fiecare trusă de supraviețuire de prim ajutor pentru personalul militar. Perioada de valabilitate: 5 ani de la data fabricatiei.


Material nețesut de calitate medicală îmbibat cu gel

Steril și ambalat în folie

Disponibil și în versiune tactică

Dimensiuni unitate: 10,1 cm x 40,6 cm


Pansamentele Water-Jel Burn oferă, într-un singur pas, primul ajutor de urgență atunci când cineva a fost ars. Pansamentul oprește progresia arsurilor și răcește pielea, ameliorează durerea și protejează împotriva contaminării din aer.


Pansamentele Water-Jel Burn sunt realizate cu un gel de răcire formulat științific și utilizează tampoane nețesute de calitate medicală. Sunt neaderente, deci nu se vor lipi de arsuri. Pansamentele sunt înmuiate într-un gel pe bază de apă/solubil în apă, bacteriostatic, biodegradabil și sterilizate pentru a asigura o atmosferă fără contaminare pentru tratarea de urgență a arsurilor.


Cu pansamentele pentru arsuri Water Gel, nu este nevoie de un antrenament special pentru a oferi îngrijire rapidă și eficientă pentru orice tip de arsuri. Toate pansamentele Water-Jel Burn au o perioadă de valabilitate de 5 ani de la data fabricării.


Fiecare pansament are o pictogramă pentru suprafața totală a corpului (TBSA) care indică suprafața totală aproximativă a suprafeței corporale acoperită cu utilizarea acelui pansament.


Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 105 RON
  • Fără TVA: 105 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 105

Etichete: PANSAMENT PENTRU ARSURI - 10 X 40 CM, B0416

Loading...
Loading...
Loading...