SHOTGUN SAIGA-12K - GBB

SHOTGUN SAIGA-12K - GBB

Saiga 12 este o pușcă semi-automată bazata pe mecanismul AK, cu cartuse de calibrul 12, proiectată pentru piața civilă. Saiga 12 este practic o pușcă AK, populară printre mulți trăgători care sunt familiarizați cu familia de puști AK, cum ar fi AK47, AKM și AK74. În ultima perioada, Saiga 12 este folosit în mare parte pentru competiții și isi face apariția în multe jocuri video, mai ales în Escape from Tarkov.

Încă de la introducerea shotgun-urilor automate, airsofterii și colecționarii deopotrivă și-au dorit întotdeauna să obțină versiuni airsoft ale respectivelor shotgun-uri. Maruzen ne-a oferit replica cu ejectare automată a cartusului, M1100 Live Shell, iar Tokyo Marui ne-au oferit shotgun-urile electrice AA12 și SGR-12. 

Apropo de Tokyo Marui, acești băieți au făcut-o din nou, lansând un alt prim-produs, shotgun cu gaz, Saiga-12K. Această shotgun atenuează toate dezavantajele shotgun-urilor de airsoft automate existente și multe altele. În primul rând, Tokyo Marui Saiga-12K este o replică fidelă variantei reale Saiga 12K, K înseamnă „Korotkaya” care este „Scurt” în rusă. Această replica cu gaz trage semi-automat și la fiecare tragere, elibereaza 3 bile in acelasi timp. Această caracteristică este similară cu majoritatea ofertelor de shotgun Tokyo Marui, dar rețineți că, spre deosebire de replica M870, Tokyo Marui Saiga-12K nu a putut fi setată să tragă 6 bile în același timp, dar în schimb oferă grupaje strânse și precise, putând trimite toate cele 3 bile într-o suprafata de 1 inch la 10 metri, oferind utilizatorului in acelasi timp, un recul multumitor, chiar și atunci când folosește mai slab.


La exterior, această pușcă are o catare frontală reglabilă, pat pliabil în stil AK74M, o șină laterala în stil AK care vă permite să adăugați o baza de montare pentru optica, precum și o teava cu filet de 23 mm. Catarea frontala poate fi reglata cu o unealtă care vine în cutie.


Technical
Capacitate incarcator (bile)45
Energie (0,20g) (Jouli)0.85
Greutate (g)3140
Hop-UpFix
Lungime (mm)666 / 908
Lungimea tevii (mm)300
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s)90

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 2.500 RON
  • Fără TVA: 2.500 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 2500

Etichete: SHOTGUN SAIGA-12K - GBB, SAIGA-12K

Loading...
Loading...
Loading...