MP5A5 RECOIL SHOCK

Precomandă MP5A5 RECOIL SHOCK

MP5A5 RECOIL SHOCK

Replica electrica de noua generatie „MP5 A5” este acum disponibila, la 30 de ani de la lansarea replicii electrice !

Echipat cu un „M-SYSTEM” extrem de sigur, care utilizează FET si monitorizeaza si controleaza in mod cuprinzator acumulatorul si motorul cu un microcomputer. Este un model potrivit pentru a sarbatori cea de-a 30-a aniversare prin reproducerea modului burst, imbunatatirea raspunsului tragaciului, urmarirea temeinica a realismului exterior si operabilitate.


Prin apasarea tragaciului, o greutate de aproximativ 300g care imita un bolt functioneaza in acelasi timp cu tragerea, iar reculul puternic este transmis intregului corp. In plus, este echipat cu un sistem de oprire automata care face replica sa inceteze sa traga atunci cand incarcatorul este gol. 


Fata de tragerea semi / full-auto, este reprodus si modul burst. Selectorul este ambidextru, cu o rotatie lina si o senzatie de clic ferm.


Echipat cu FET (switch electronic) in locul switch-ului mecanic conventional. In comparatie cu switch-urile mecanice, pierderea de curent generata la contacte este redusa, iar raspunsul de la apasarea tragaciului la declansarea unei bile este imbunatatita.


"M-SYSTEM" nou dezvoltat in care un microcomputer (MCU = unitate de microcontroler) monitorizeaza si controleaza in mod cuprinzator FET-urile, FC (controlul focului), acumulatorii si motoarele. Nu numai ca monitorizeaza informatiile de la 7 senzori si diverse tensiuni pentru a comuta modul de tragere si pentru a controla rotatia motorului, dar are si posibilitatea de a detecta daunele sau anomaliile si oprirea functionarii.

Technical
Capacitate incarcator (bile)72
Energie (0,20g) (Jouli)0.8
Greutate (g)3100
Hop-UpReglabil
Lungime (cm)500 / 660 mm
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s)84

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Îl aducem pentru tine

Acest produs poate fi adus pe comandă!

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 2.850 RON
  • Fără TVA: 2.850 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 2850

Etichete: MP5A5 RECOIL SHOCK, MP5A5-RECOIL, SMG Electrice

Loading...
Loading...
Loading...