H-15 CQB M95 - AEG - BLACK

H-15 CQB M95 - AEG - BLACK

Descriere

Primul din seria Hybrid unică, H-15 CQB aduce performanța legendară a lui Scorpion EVO pe una dintre cele mai populare platforme din airsoft. Folosind aceleași elemente interne încercate și testate într-un nou corp de pușcă de asalt intimidantă, creează o replica unică de înaltă performanță.

Această replicaă este compusă atât din componente metalice, cât și din polimer, exact ca o pușcă de asalt reală. Incarcatorul, patul pliabil și pistol grip-ul sunt fabricate din polimer durabil, în timp ce toate celelalte componente, de la țeava până la trăgaci, corp și șină sunt compuse din metal. Privind mai atent la aceste piese externe, acestea includ o serie de piese de ultimă generație, cum ar fi un pat HERA ARMS CCS, pistol grip PTS EPG-C și un tragaci Retro Arms. În plus, această pușcă are handguard personalizat ASG M-Rail. De asemenea, în cutie este inclus un incarcator cu o capacitate de 180 de cartușe.

Aruncând o privire în interior, a fost construit cu toate elementele interne grozave ale EVO plus câteva părți uimitoare ale sale. Aceasta include o unitate de declanșare electronică cu Mosfet integrat, care permite utilizatorului să programeze modurile de tragere ale replicii. Această pușcă are patru moduri distincte: un single, burst , complet automat și safe. ECU oferă, de asemenea, detectarea ciclului cu Active Break și pre-armare inteligentă, auto-ajustabilă. De asemenea, are un ghidaj resort cu schimbare rapidă, accesibil prin buffer tube, un conector pentru baterie cu mufă Deans și o unitate hop-up de top rotativ. Aceste componente oferă performanța iubită, încercată și testată a EVO cu noul corp uimitor al unui AR.

Caracteristici:

Performanță EVO într-un corp AR (folosind elementele noastre interne dovedite de la EVO)

Pat HERA ARMS CCS

Pistol grip PTS EPG-C

Handguard ASG Custom M-Rail

Declanșatorul Retro Arms

Unitate de declanșare electronică

Ghidaj resort cu schimbare rapidă

Unitate rotativă hop-up

Mufă T

Ascunzător de flama inclus în cutie

Corp compact pentru CQB

Technical
Capacitate incarcator (bile) 180
Energie (0,20g) (Jouli) 0.95
Greutate (g) 2200
Hop-Up Reglabil
Lungime (mm) 660 - 730
Lungimea tevii (mm) 208
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s) 97

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 2.750 RON
  • Fără TVA: 2.750 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 2750

Etichete: H-15 CQB M95 - AEG - BLACK, 20020, Arme asalt electrice

Loading...
Loading...
Loading...