EMG F-1 FIREARMS PDW AEG - ELECTRONIC TRIGGER BLUE/BLACK

EMG F-1 FIREARMS PDW AEG - ELECTRONIC TRIGGER BLUE/BLACK

Caracteristici

Receiver scheletizat 3G din aliaj de aluminiu finisat CNC F1 BDR-15 copiază elementele de stil ale puștii originale

Handguard KeyMod conturat C7K din aluminiu prelucrat CNC scurtat, permite montarea unei varietăți mari de accesorii, șina superioară de lungime completă acceptă toate accesoriile comune de 20 mm

Gearbox „eSilver Edge” cu schimbare rapidă a resortului, ediție specială EMG, complet upgradabilă

Selector de foc ambidextru

Dispozitiv muzzle Noveske KX3 încadrat în interiorul handguard-ului

Finisajul anodizat oferă un finisaj viu și de lungă durată, care rezistă la uzură

Tragaci electronic

Filet teava externa : 14 mm CCW

Acumulator recomandat : LiPo 7.4 V


Cu sediul în marele stat Texas, F1 Firearms a devenit unul dintre mărcile principale în puștile sportive semi-automate. Folosind materiale premium și procese de producție de ultimă generație, F1 produce arme de foc care sunt mai ușoare, mai puternice, mai precise și construite cu toleranțe mai exigente decât concurența lor. Armele de foc F1 sunt concepute să iasă în evidență din mulțime, cu o pușcă F1, nu numai că vei arăta mai bine decât restul, dar vei trage mai bine decât restul.


F1 Firearms PDW este o pușcă diferită de oricare alta văzută înainte. Proiectat și construit pentru a fi cât mai ușor posibil, fără a sacrifica performanța legendară a F1. Receptorul scheletizat reduce greutatea totală a puștilor, fără a sacrifica forța și fiabilitatea platformei. Handguard-ul C7K Contoured KeyMod permite trăgătorului să adauge orice accesorii le consideră necesare fără greutatea monumentală a handguard-urilor  tradiționale.


Când APS și-a propus să dezvolte gearbox-ul Silver Edge, au vrut să aducă pe piață un sistem ultra-neted, cu amperaj scăzut, ultra-fiabil, cu un potențial uriaș de upgrade. Cea mai nouă versiune a gearbox-ului Silver Edge numită eSilver Edge preia tot ceea ce a făcut ca originalul să fie grozav și îl îmbunătățește.


Chipset-ul avansat S.D.U (Super Dynamic Unit) recent dezvoltat monitorizează absorbția de amperaj de la o tragere la alta și va reduce puterea la gearbox dacă curentul crește prea mult înainte ca arma dumneavoastră să poată fi deteriorată.


Pentru a îmbunătăți performanța tragaciului, gearbox-ul eSilver Edge are un micro comutator de declanșare care funcționează împreună cu S.D.U. chipset pentru un răspuns la declanșare aproape instantaneu (în 0,02 secunde). Atunci când sunt combinate cu un tragaci cu mișcare scurtă, utilizatorii pot obține o rată de tragere semi-automată incredibilă.


În plus față de părțile interne ranforsate, carcasa gearbox-ului în sine a fost întărită foarte mult pentru a rezista la stresul unui resort M190. Aceast gearbox a fost gândit și detaliat pentru a il face mai durabil, mai eficient și, în același timp, să rămână compatibil cu marea majoritate a pieselor de upgrade Tokyo Marui Spec.


Technical
Capacitate incarcator (bile)450
Energie (0,20g) (Jouli)1
Greutate (g)2300
Hop-UpReglabil
Lungime (mm)650 / 735
Lungimea tevii (mm)200
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s)100

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 2.450 RON
  • Fără TVA: 2.450 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 2450

Etichete: EMG F-1 FIREARMS PDW AEG - ELECTRONIC TRIGGER BLUE/BLACK, 21940, Arme asalt electrice

Loading...
Loading...
Loading...