CZ SHADOW 2 GBB - CO2 - URBAN GREY

CZ SHADOW 2 GBB - CO2 - URBAN GREY

Descriere

Proiectat de trăgători de top de competiție, Shadow 2 este un pistol bine echilibrat, făcut pentru viteză și precizie. Acest model tactic Urban Gray păstrează aceleași performanțe imbatabile ca modelul original într-un cadru discret și ascuns gri și negru. Pistolul airsoft ASG CZ Shadow 2 ia de la omologul său real și oferă aceleași caracteristici grozave. Mansonul este realizat din aluminiu anodizat și are un design mai puțin rotunjit și mai înclinat, cu o ușoară creștere în greutate datorită latimii. Greutatea adăugată și designul mansonului, îmbunătățește gestionarea reculului și permite o tragere cu o mai mare precizie.


Un dispozitiv de prindere a incarcatorului mărit este reglabil cu trei poziții disponibile care pot fi setate folosind doar o cheie hexagonală. Captura incarcatorului are, de asemenea, un profil exterior mai pronunțat, oferind trăgătorului o confirmare pozitivă la apăsarea butonului de eliberare. Ghidajul arcului de recul Shadow 2 este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru durabilitate.


Shadow 2 vine cu o catare fata din fibră optică și catarea spate reglabilă. Alimentat de un recipient de CO2 situat în incarcatorul cu capacitate de 26 de bile, Shadow 2 oferă un kick puternic şi consistent. Incarcatoarele cu gaz sunt, de asemenea, disponibile separat, precum și incarcatoarele cu capacitate extinsă.


Conceput pentru a fi un pistol pentru trăgători de competiție, ASG CZ Shadow 2 a fost votat „cel mai bun pistol airsoft” în premiile Populare Airsoft „Players Choice”.


Caracteristici


Design îmbunătățit de blocare a mansonului

Ghidaj arc recul din oțel inoxidabil

Eliberare reglabilă a incarcatorului

Compatibil cu guma Hop up TM


Teaca compatibila : 19549

Technical
Capacitate incarcator (bile)26
Energie (0,20g) (Jouli)1
Greutate (g)1230
Hop-UpReglabil
Lungime (mm)220
Lungimea tevii (mm)110
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s)100

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.150 RON
  • Fără TVA: 1.150 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 1150

Etichete: CZ SHADOW 2 GBB - CO2 - URBAN GREY, 19673, CO2

Loading...
Loading...
Loading...