CZ P-10C - CO2 - BLACK

CZ P-10C - CO2 - BLACK

Descriere

Acest pistol Blowback alimentat cu CO2 este o replică completă 1:1 a mult așteptatului CZ P-10 C.

Ințelegem orice sceptic care ar putea crede că P-10 C este doar un pistol obișnuit, dar este mult mai mult decât atât. A fost proiectat de airsofteri pentru airsofteri.

Ceea ce face cu adevărat P-10 C special și îl plasează deasupra altor pistoale similare de pe piață, este performanța sa. Oferă o consistență de neegalat atât între trageri, cât și între incarcatoare. În plus, acest pistol este extraordinar de eficient din punct de vedere al consumului de gaz, capabil să alimenteze cu ușurință trei incarcatoare întregi cu o singură capsulă de CO2. Funcția sa de recul oferă un feedback mai clar și mai satisfăcător decât chiar și cele mai populare pistoale airsoft. Și datorită designului său durabil, P-10 C are o rezistență impecabilă, minimizând rata de uzură, reducând astfel la minimum întreținerea necesară. În plus, poate trage zece până la douăsprezece incarcaoare pline înainte de a suferi probleme majore de performanță din cauza frigului, spre deosebire de alte pistoale.

Mânerul său ergonomic ofera o prindere confortabilă și o senzație satisfăcătoare care se potrivește perfect în mâinile tale. De asemenea, se mândrește cu comenzile de siguranță sub cadru, precum și siguranța tragaciului. Dimensiunea sa mai mică nu numai că o face o armă compactă minunată de transportat discret în arena CQB, dar o face și mai ușoar și mai rapid de manevrat. De asemenea, este echipat cu catari metalice tradiționale. Are un manson metalic elegantă, iar cadrul este compus din polimer ranforsat, făcându-l atât ușor, cât și durabil.

P-10 C este un pistol ușor de personalizat, cu o șină inferioară pentru accesorii, care poate fi folosit pentru a monta lasere, lanterne sau alte accesorii.

Airsoft CZ P-10 C este mult mai mult decât pistolul tău de tip airsoft. Este punctul culminant al unor ani de experiență în fabricarea pistoalelor și a unei pasiuni adânc înrădăcinate pentru airsoft, ceea ce are ca rezultat un pistol cu adevărat excepțional.

Caracteristici:

Siguranța sub cadru și siguranța pe tragaci.

Strapurile pe grip, detasabile.

Blowback.

Alimentat cu CO2.

Sina pentru accesorii cu un singur slot.

Compact.

Manson metalic.

Dispozitiv de prindere ambidextru standard.

Marcaje CZ autentice.

Technical
Capacitate incarcator (bile)22
Energie (0,20g) (Jouli)1.05
Hop-UpReglabil
Lungime (mm)180
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s)100

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 765 RON
  • Fără TVA: 765 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 765

Etichete: CZ P-10C - CO2 - BLACK, 19592, CO2

Loading...
Loading...
Loading...