STORM APOCALYPSE GRENADE - BLACK

STORM APOCALYPSE GRENADE - BLACK

Descriere

Dupa varianta Storm din gama de grenade airsoft reutilizabile, ActionSportGames prezinta acum noul STORM APOCALYPSE!


Această noua grenada airsoft revolutionara, preia toate caracteristicile fantastice ale Storm 360 original si le imbunatateste!


STORM APOCALYPSE este o grenada de impact reutilizabila, de inalta calitate, alimentata cu gaz, dupa utilizare, poate fi reincarcata si refolosita din nou si din nou.

In timp ce pastreaza aceleasi caracteristici de „rotire si explozie” ale originalului, noul STORM APOCALYPSE descarca incarcatura sa de 155 de bile, mai rapid si cu o raspandire mai mare, asigurand si mai mult eficienta jocului.


Mai mult, carcasa robusta din polimer rezistent la impact este acum formata dintr-o singura bucata pentru o presiune crescuta a gazului si o durabilitate extinsa. Au fost imbunatatite, de asemenea, sensibilitatea dispozitivului pentru a asigura ca STORM APOCALYPSE va „detona” chiar si pe suprafete moi, cum ar fi covor sau iarba, facandu-l ideal pentru tot felul de campuri si arene, interior sau exterior - nu va faceti griji totusi , noua caracteristica de siguranta inseamna ca se va activa numai atunci cand doriti, prin comutarea switch-ului de la modul „safe” la „fire”!

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 295 RON
  • Fără TVA: 295 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 295

Etichete: STORM APOCALYPSE GRENADE - BLACK, 19641

Loading...
Loading...
Loading...