EMG NOVESKE 7.94" GEN 4 - AEG - ATACS FG

EMG NOVESKE 7.94" GEN 4  - AEG - ATACS FG

CARACTERISTICI

Versiunea CQB reglată la o valoare 106 m/s confortabilă (măsurată cu .20 g BB) pentru a îndeplini limita de viteza pentru CQB

Receptor AR-15 tip Billet NOVESKE Rifleworks Gen4 complet licentiat cu logo-uri și mărci comerciale NOVESKE gravate

Noul gearbox eSilverEdge cu S.D.U. Chipset 2.0 pentru a gestiona consumul de amperaj shot-to-shot pentru constanta, performanță și răspuns instantaneu la declanșare, făcând aceasta unul dintre cele mai eficiente gearbox-uri de pe piata.

Moduri de foc selectabile cu 5 opțiuni safe/semi/burst/auto presetate

Comenzi ambidextre complet funcționale; Selector de foc, eliberare mag, oprire/eliberare bolt, toate funcționează impecabil

Handguard M-LOK NOVESKE NSR 7" M-LOK din aluminiu prelucrat CNC cu teava externa de 7,94"

Parghie de armare NOVESKE ambidextru, cu sigle gravate cu laser

NOVESKE, în lumea armelor de foc este un nume sinonim cu calitate și precizie. Totul, de la puștile lor complete până la piesele și accesoriile pentru pușcă, fiecare piesă este fabricată conform specificațiilor exacte și inspectată amănunțit pentru a se asigura că este oferit produsul de cea mai înaltă calitate. Fiecare design urmează conceptul de a face îmbunătățiri acolo unde este necesar, dar păstrând designul simplu, respectând în același timp măiestria in precizie și atenția la detalii pentru o combinație câștigătoare care nu poate fi depasita.


EMG este mândru că lucrează cu NOVESKE Rifleworks pentru a aduce unele dintre cele mai căutate modele de arme de foc în lumea armelor de antrenament Airsoft, urmand principiul de design al lui NOVESKE pentru a crea o pușcă de antrenament care să aibă sens și să funcționeze.

Când APS și-a propus să dezvolte gearbox-ul Silver Edge, au vrut să aducă pe piață un sistem ultra-neted, cu consum scăzut de amperaj, ultra-fiabil, cu un potențial uriaș de upgrade. Cea mai nouă versiune a gearbox-ului Silver Edge numită eSilver Edge preia tot ceea ce a făcut originalul să fie grozav și îl îmbunătățește.

Pentru a îmbunătăți performanța tragaciului, gearbox-ul eSilverEdge dispune de un micro-comutator care funcționează împreună cu chipset-ul S.D.U. pentru un răspuns aproape instantaneu la declanșare (de până la 0,02 secunde). Atunci când sunt combinate cu un tragaci cu mișcare scurtă, utilizatorii pot obține o rată de tragere semi-automată incredibilă.

În plus față de părțile interne ranforsate, gearbox-ul în sine a fost întărit foarte mult pentru a rezista la stresul de pana la M190. Acest gearbox a fost gândit și detaliat pentru a-l face mai durabil, mai eficient și în același timp, să rămână compatibil cu marea majoritate a pieselor de upgrade Tokyo Marui Spec.


Moduri de tragere preprogramate:

Modul 1 - Safe / Semi / Auto

Modul 2 - Safe / Semi / 3 bie Burst

Modul 3 - Safe / 2 bile burst / Auto

Modul 4 - Safe / 3 bile burst / Auto

Modul 5 - Safe / 3 bile burst / 9 bile burst


Technical
Capacitate incarcator (bile)450
Energie (0,20g) (Jouli)1
Greutate (g)2140
Lungime (mm)650 - 728
Lungimea tevii (mm)220
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s)106

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 2.450 RON
  • Fără TVA: 2.450 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 2450

Etichete: EMG NOVESKE 7.94 GEN 4 - AEG - ATACS FG, 18039, Arme asalt electrice

Loading...
Loading...
Loading...