MOSFET X-ASR

Obțineți 3% OFF la achiziție! Like, Share și obțineți Reducerea - 1% Like Paginii si 2% Share Produsului!
<br>
MOSFET X-ASR

X-ASR este primul MOSFET din a 4-a generație cu protectie împotriva polarității inverse. Economisește spațiu, timp și bani, deoarece nu mai este nevoie de siguranță suplimentară obișnuită. Acționând ca o protecție electronică, X-ASR îmbunătățește siguranța și durabilitatea AEG-ului dvs. prin acoperirea conformă și autotestare cu 2 LED-uri. Deși este proiectat pentru arcuri de până la M120, în cazul motorului cu cuplu mare și al angrenajelor, puteți folosi un arc mai puternic.


Ce face X-ASR atât de special?


Nu este necesară o siguranță suplimentară în instalarea AEG

Protecție resetabilă automată împotriva polarității inverse - protejează motorul și MOSFET-ul în sine în caz de polaritate inversă. Conexiunea inversă nu va deteriora MOSFET-ul sau motorul; AEG va funcționa din nou odată ce conectați bateria în mod corect.

Siguranță inteligentă - protejează MOSFET în cazul blocajului motorului. Acesta previne supraîncălzirea și supraîncărcarea. MOSFET este protejat împotriva scurtcircuitului cablurilor de semnal și a motorului. În cazul unei configurații AEG prea puternice, siguranța inteligentă va opri MOSFET-ul pentru a preveni supraîncălzirea.

Auto-test încorporat - 2 LED-uri permit rezolvarea rapidă a problemelor

Acoperire conformă - Specificația militară MIL-V-173C asigură rezistență la condiții atmosferice dificile


 - direcționează energia de la baterie direct la motor, ocolind contactele de declanșare mecanice. Ca urmare, pușca dvs. câștigă o rată mai mare de foc, precum și un răspuns mai rapid de declanșare. Mai mult, contactele de declanșare sunt protejate împotriva arderii.

 - oferă compatibilitate completă cu micro-comutatoare și asigură o rezistență completă la saritura de contact (vibrații). AEG-ul dvs. câștigă un ROF mai mare, un răspuns de declanșare mai rapid și MOSFET-ul dvs. este mai puțin predispus la supraîncălzire.

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 115 RON
  • Fără TVA: 115 RON

Etichete: MOSFET X-ASR, X-ASR,

Loading...
Loading...