OCHELARI CU PROTECTIE BALISTICA MODEL SABER ADV - SMOKE/CLEAR/RUST - MATTE BLACK FRAME

OCHELARI CU PROTECTIE BALISTICA MODEL SABER ADV - SMOKE/CLEAR/RUST - MATTE BLACK FRAME

Descriere

Rama

Cu Saber Advanced veți obține o funcționalitate și durabilitate nesfârșite. Alegeți între brate sau o bandă elastică în funcție de activitatea în care vă angajați și faceți acest lucru în confort cu ajutorul nosepiece-ului 360˚ care poate fi adaptat la toate dimensiunile și formele nasului. 5 lentile colorate diferite sunt disponibile pentru acest model, care îndeplinesc cel mai mare rating balistic din lume, oferă protecție premium împotriva proiectilelor cu viteze de până la 910 km / h, și fac Saber Advanced să se adapteze diferitelor condiții de sport și lumină, asa ca niciodată nu trebuie să te multumesti cu simplitatea.


Lentile

Suprafața este protejată de straturi rezistente la zgârieturi. 

Blochează 100% din razele UVA și UVB dăunătoare ale soarelui.

Lentile din policarbonat Selenite ™ rezistente la rupere care respectă standardele balistice MIL-PRF-32432 (GL). ANSI Z87.1-2010. Standarde de mare viteză și impact în masă și EN 166 FT la viteze mari la standarde de temperaturi extreme și OSHA 1910.133 (US) 1910.133 (b) (1) (i). 100% Protecție UVA / UVB cu claritate fără distorsiuni. Acoperirea lentilelor T-Shell ™ rezistă la zgârieturi în medii extreme.

Nosepiece detasabil. Brate telescopice, reglabile complet, se potrivesc cu o varietate largă de dimensiuni ale capului, oferă un profil scăzut și sunt compatibile cu ochelari de vedere pe timp de noapte (NVG).


Lentilele Smoke Gray

Absorb toate culorile în mod egal, păstrează aceeași percepție a culorii ca și fără ochelari de soare.

Perfect în condiții de lumină puternică.

Reducerea maximă a strălucirii.

Obiectivul din policarbonat este rezistent la rupere, iar suprafața este protejată de straturi rezistente la zgârieturi. Blochează 100% din razele UVA și UVB dăunătoare ale soarelui.


Lentilele Clear

Protejează ochiul și țesuturile / structurile înconjurătoare.

Obiectivul din policarbonat este rezistent la rupere, iar suprafața este protejată de straturi rezistente la zgârieturi. Transmiterea maximă a luminii te face să vezi valorile precise ale culorii.

Condiții periculoase sau nori, amurg / zori și utilizare în interior.

Blochează 100% din razele UVA și UVB dăunătoare ale soarelui.


Lentilele Light Rust

Filtrează cele mai multe valuri de lumină albastră, componenta principală a strălucirii și a cetii.

Îmbunătățește contrastul în condiții de lumină medie spre joasă.

Această lentilă din policarbonat este rezistentă la rupere, iar suprafața este protejată de straturi rezistente la zgârieturi.

Blochează 100% din razele UVA și UVB dăunătoare ale soarelui.


MIL - PRF

MIL este un standard militar american în evoluție: Mil - PRF - 31013 (1996) și Mil 43511D (2006) au fost înlocuite de GL-PD-10-12 (2010), care vor fi apoi revizuite și transformate în MIL-PRF-32432 în 2013.

Aceste standarde militare specifică criterii cu care produsele trebuie să se conformeze în ceea ce privește protecția ochilor. Aceste criterii privesc în special protecția balistică, calitățile optice, durabilitatea produsului etc.

Standardul MIL, care este utilizat ca standard de referință de multe țări.

ANSI Z87.1-2010

Standardul civil pentru ochelarii de siguranță este indicat printr-un marcaj Z87 + care indică îndeplinirea standardelor ANSI Z87.1. Deși în prezent fără marcaj, Standardul Ballistic Militar 662 înseamnă că un produs îndeplinește standardele de grad militar. Diferența dintre cele două standarde este esențială.
Marcajele Z87 + pe ochelarii și ochelarii de siguranță indică faptul că ochelarii sunt conformi cu normele ANSI Z87.1 la impact ridicat și cu standardele industriale de siguranță pentru protecția ochilor ANSI / ISEA Z87.1. Ochelarii de siguranță care îndeplinesc aceste criterii sunt utilizați într-o varietate de aplicații industriale și personale.

Grosime lentila : margine 2.1mm, zona din mijloc 2.9mm

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 385 RON
  • Fără TVA: 385 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 385

Etichete: OCHELARI CU PROTECTIE BALISTICA MODEL SABER ADV - SMOKE/CLEAR/RUST - MATTE BLACK FRAME, 308

Loading...
Loading...
Loading...