TEACA DE PISTOL MODEL ER40L PLUS SISTEM RRD PENTRU PX4

TEACA DE PISTOL MODEL ER40L PLUS SISTEM RRD PENTRU PX4

Noua linie de teci EVOLUTION 5 2.0 în polimer ștanțat prin injecție a fost creată cu un design nou, noi sisteme de siguranță și blocare, noi bucle de centură, noi plăci tactice pentru picioare și câteva accesorii noi pentru amplasarea tocului.

Caracteristicile ridicate o fac rezistenta la socuri, rezistenta atat la temperaturi calde cat si reci, rezistenta la uzura, compresie si tractiune.

Introducerea si extragerea pistolului din aceasta teaca este optima in orice situatie climatica, nu sufera nici un fel de alterare, nu are nevoie de nicio captuseala interioara sau similar deoarece nu prezinta piese metalice proeminente sau vizibile.

Alegerea precisă a materiilor prime și tehnologia de producție evoluată conferă tecii EVOLUTION 5 2.0 o calitate tehnică și estetică foarte înaltă.

Nivelul de securitate permite protectia pistolului si in acelasi timp garanteaza o extragere rapida.

Sistemul EVOLUTION 5 2.0 este compus din bucle de centura fixe, rotative si detasabile, pentru a obtine mai multe inclinari si pozitii.


Aceasta teaca EL40-L vine cu bucla de centură BLF si sistem RRD ( female si male )


Mecanism modular de blocare MLM

Un sistem de blocare care funcționează în momentul introducerii armei în teaca, prevenind furtul acesteia. Cu o apăsare simplă, rapidă și instinctivă a degetului mare, sistemul de blocare este dezactivat automat.


Sistemul de blocare LS2 2

O pârghie detașabilă care se află sub mânerul brațului care acționează asupra mecanismului MLM blocând declanșatorul armei; daca se tine introdus, in momentul introducerii bratului in teaca, permite blocarea totala a sistemului MLM. Cu toate acestea, sistemul este conectat sau deconectat cu o apăsare ușoară și rapidă a degetului.


Sistem de securitate RTL

Sistem de securitate cu două niveluri de retenție, primar și secundar.

Sistemul de securitate primar RTL este eliberat automat, rotind clapa cu degetul mare cu o simpla apasare asupra sistemului MLM, obtinandu-se rotirea de securitate TS.

Apăsând a doua oară, întotdeauna cu degetul mare, sistemul MLM, care acționează asupra protecției declanșatorului, se deconectează imediat eliberând pistolul.

Apăsând clapeta cu degetul mare, mai intens, sistemul RTL primar și sistemul MLM secundar sunt dezactivate împreună și arma eliberată imediat.


Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 550 RON
  • Fără TVA: 550 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 550

Optiuni disponibile

Etichete: TEACA DE PISTOL MODEL ER40L PLUS SISTEM RRD PENTRU PX4, ER40L-BLF-RRD, Tehnopolimer

Loading...
Loading...
Loading...