FNX-45 TACTICAL GBB

Obțineți 3% OFF la achiziție! Like, Share și obțineți Reducerea - 1% Like Paginii si 2% Share Produsului!
<br>
FNX-45 TACTICAL GBB

FNX-45 TACTICAL GBB


Noul model de replică alimentat cu gaz a fost produs sub licența FN. Modelul real, pistolul calibru .45 ACP este alimentat de un incarcator de 15 cartușe. Acesta a fost bazat pe designul tactic FNP-45, realizat special pentru programul Combat Pistol Joint. Scopul lui a fost să creeze un nou pistol pentru trupele americane.

În ceea ce privește proiectul de bază, s-au introdus modificări minore, însă acestea au dus la o mai mare ergonomie. Mansonul a fost reproiectat astfel încât teava externa să se sprijine mai jos. Datorită acestui lucru, tragatorul poate controla mai bine reculul. Pistolul vine cu patru panouri spate pentru prindere, interschimbabile. Acest lucru permite utilizatorului să ajusteze aderența la propria anatomie într-o măsură limitată. O altă schimbare mică este textura agresivă a unui crosei, determinând arma să se situeze mai ferm în mâini.

Revenind la replică, ea este făcută în standardul GBB, iar dimensiunile sale sunt cât mai aproape posibil de armă de foc adevărată. Lungimea totală este de 220 mm (218 mm în original), teava internă măsoară 113 mm și greutatea este de 830 g (940 g în original). Incarcatorul are capacitate de 29 bile.


Alte caracateristici:

- Opțional este compatibil cu punctul de vedere Micro Pro 1732 : Mansonul este special conceput pentru montarea dispozitivului de ochire (vandut separat). Acesta poate fi atașat direct prin scoaterea capacului din spatele mansonului.

- Amortizorul suportului opțional: Prin scoaterea dispozitivului de protecție a tubului, se poate instala o tactică amortizoare.

- Sistemul de siguranță și dezarmare ambidextru

- Dispozitiv de montare a diferitelor dispozitive: lanterna sau laser.

Technical
Capacitate incarcator (bile)29+1
Energie (0,20g) (Jouli)0.83
Greutate (g)830
Hop-UpReglabil
Lungime (mm)220
Lungimea tevii (mm)113
MaterialABS
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s)91

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 899 RON
  • Fără TVA: 899 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 899

Etichete: FNX-45 TACTICAL GBB, 4952839142917, Parti externe

Loading...
Loading...