MK23 SOCOM - TAN - CO2 - GBB

-10% MK23 SOCOM - TAN - CO2 - GBB

Pistolul MK23 SOCOM nu este străin de lumea airsoft, deoarece versiunile non-blowback, spring și blowback au fost create de mărci precum KWA, Tokyo Marui și chiar Novritsch, probabil că toate iterațiile pistoalelor airsoft MK23 au fost grozave și aceasta varianta de la KSC nu face excepție. Pistolul H&K MK23 a fost introdus pentru prima dată în 1996 ca o solicitare a Comandamentului pentru Operații Speciale din Statele Unite (USSOCOM), deoarece au avut nevoie de un „Sistem de pistol ofensiv” sau OHWS. Deși USSCOM a adoptat această platformă, nu a văzut o utilizare sau adoptare prea răspândită din cauza dimensiunii mari și a prețului acestui pistol.

Cu toate acestea, în cultura populară, MK23 a fost folosit de către Solid Snake în seria de jocuri video de succes Metal Gear. și a fost întotdeauna favoritul jucătorilor de airsoft.

KSC MK23 Socom este un pistol airsoft cu CO2, replică fidelă a pistolului MK23. Fabricat din polimeri de înaltă calitate (acest lucru este făcut pentru a respecta legile japoneze de airsoft), acest MK23 se simte solid la prindere și puteți simți cu siguranță corpul robust al acestui pistol airsoft. Totul despre MK23 este mare, iar dimensiunea sa este comparabilă cu legendarul Desert Eagle.


KSC MK23, spre deosebire de majoritatea variantelor sale de airsoft de pe piata, are comenzi funcționale, decocker-ul și siguranța ambidextră sunt toate funcționale, oferind utilizatorului realismul după care tanjeste. 

KSC MK23 fiind un pistol alimentat cu CO2, utilizează cartușe de CO2 de 12 g, care pot fi introduse în încărcătorul ce inmagazineaza 27 de bile. KSC susține că, cu un singur cartuș de CO2, pistolul este capabil să tragă aproximativ 50 de focuri. Cu toate acestea, câțiva jucători japonezi au susținut că ar putea trage 60 de bile  înainte de a avea nevoie de o reaprovizionare, ceea ce înseamnă că acest pistol cu CO2 este destul de eficient,

Vă rugăm să rețineți că KSC MK23 CO2 are o țeavă externa cu filet CW de 16 mm, la fel ca majoritatea pistoalelor airsoft MK23, va trebui să obțineți dispozitive cu filet CW de 16 mm sau un adaptor de 16 mm CW la 14 mm CCW. De asemenea, rețineți că pistolul are o șină în stil H&K.


Specificatii :

Construcție din polimeri de înaltă calitate (a fost făcută astfel încât să respecte legile japoneze Airsoft)

Catari metalice reglabile

Decocker funcțional

Filet CW de 16 mm

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 1.250 RON
  • 1.125 RON
  • Fără TVA: 1.125 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 1250

Etichete: MK23 SOCOM - TAN - CO2 - GBB, MK23-CO2-TAN

Loading...
Loading...
Loading...