GLOCK 19 - GBB

Obțineți 3% OFF la achiziție! Like, Share și obțineți Reducerea - 1% Like Paginii si 2% Share Produsului!
<br>
-10% GLOCK 19 - GBB

Pistolul TOKYO MARUI G19 GBB din a 3-a generație, cunoscut și sub denumirea de GLOCK 19, a fost un pistol din anii 80, ales pentru armata austriacă. Ulterior a fost adoptat de Departamentul de Poliție din Miami în '87, iar tendința a continuat odată cu NYPD folosind-ul ca pistol de serviciu în '89.

Versiunea TOKYO MARUI este o replică demnă a armei reale, combinând mecanici excelente cu estetica cu aspect autentic al exteriorului. După cum vă așteptați de la Marui, acesta este un pistol cu recul bine construit, foarte solid din punct de vedere mecanic și fizic.

Numărul de serie inscripționat pe placuta metalica, situata pe cadrul de sub teava, de asemenea, acționează ca o siguranță ascunsă. Sistemul intern permite armarea prealabilă pentru a trage instant. Proiectarea tragaciului înseamnă că descărcarea accidentală este împiedicată, cu excepția cazului în care trageți în mod intenționat. După cum ne-am așteptat de la pistoalele Marui, acesta trage FOARTE drept și este extrem de precis. Fără vânt, traiectoria de deplasare este dreaptă și stabilă.


Technical
Energie (0,20g) (Jouli)0.85
Greutate (g)640
Hop-UpReglabil
Lungime (mm)187
Lungimea tevii (mm)87
Viteza initiala a bilei (0,20 g) (m/s)90

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 770 RON
  • 693 RON
  • Fără TVA: 693 RON

Etichete: GLOCK 19 - GBB, 1920, Gaz

Loading...
Loading...
Loading...