GRENADA DE MANA MODEL AFG-4 - 2 SEC

GRENADA DE MANA MODEL AFG-4 - 2 SEC

AFG-4 este o grenadă de mână pirotehnică. Este umpluta cu mazăre uscată și realizata din poliuretan spumat și corp din carton. Această grenadă cu efect de imitație „Flash-bang” este versiunea la scară a AFG-6. În comparație cu AFG-6, are un raport de sunet mai mic și dimensiuni mai mici, ceea ce vă va permite să îl utilizați în interior și să le depozitați în pouch-uri standard de 40 mm.

Mecanismul de declanșare este similar cu cel al unei grenade adevărate, insemnand că nu se va declansa până când pârghia de siguranță nu este eliberată. Toate piesele includ o pârghie de siguranță din material poliuretanic foarte sigur și nu poate dăuna nimanui echipat corespunzător pentru joc sau antrenament. Piroelementul complet nou oferă încredere în utilizare.

Fiti siguri că iarba sau frunzele uscate nu vor fi incendiate sau dacă grenada va detona accidental în mâna dvs. - nu vă va face rău.* * - Posibilitatea detonării accidentale este extrem de scăzută, dar nu este corect să excludeți deloc.

Vă putem garanta siguranța în cazul în care grenada detonează în mâinile dumneavoastră – NUMAI DACĂ UTILIZAȚI MĂȘTI DE SIGURANȚĂ PAINTBALL/AIRSOFT ȘI MĂNUSI. PRUDENȚĂ!

Aceasta este o grenadă pirotehnică. Purtați întotdeauna protecție pentru ochi! Asigurați-vă că utilizarea pirotehnicii este permisă în țara dvs.

Trebuie să aveți peste 18 ani pentru a cumpăra sau utiliza pirotehnica.

Poate fi folosita doar în arena oficială de joc. Urmați regulile standard pentru artificii din țara dvs.

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 45 RON
  • Fără TVA: 45 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 45

Etichete: GRENADA DE MANA MODEL AFG-4 - 2 SEC, AFG-4, Grenade

Loading...
Loading...
Loading...