LANSATOR DE GRENADE MODEL ML36 - HPA

LANSATOR DE GRENADE MODEL ML36 - HPA

Sfantul Graal al replicilor de lansatoare de grenade este aici! Nu exista NIMIC care sa se apropie de calitatea constructiei, designul ingenios si realsimul solid, gasite la noul lansator de grenade TAG-ML36™. Au trecut ani de cercetare si dezvoltare in acest sens, initial la cererea unui regiment de forte armate speciale, pentru cerintele lor de pregatire super realiste si acum oferite direct pasionatilor de airsoft.


Lansatorul TAG-ML36 va permite sa trageti fara a fi nevoie (si cheltuiala) de cartușe preincarcate, cum ar fi TAG „Shells” sau „BB Showers”, ci doar prin introducerea directa a unui proiectil TAG de 40 mm in interiorul tevii TAG-15”. Va rugam sa urmariti ACEST video pentru o mai buna intelegere a modului in care functioneaza si a capacitatilor sale extraordinare.


Noul ML-36 cu carcasa rigida personalizata vine complet cu un rezervor de aer comprimat de 13 cl cu regulator de 950 PSI, adaptor de alimentare cu aer cu functie de pornire/oprire si de depresurizare pentru a elibera presiunea pentru decuplare, nozzle plate, un dispozitiv de ochire reglabil "real steel". cu foita rabatabila, calibrat exact pentru balistica HPA si pat special proiectat CNC.


Lansatorul TAG ML-36 echipat cu acest kit HPA va va oferi o precizie excelenta in orice vreme (fara vant prea puternic!) si temperatura intre -20C și +40C, cu o consistenta perfecta pentru 40 de trageri / umplere a rezervorului. 

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
    Rău           Bun
Captcha

Primii în România

Suntem aici din 2003.

Puncte de fidelizare

Clienti fideli - Preturi mai mici.

Garanţii/Service

Cu noi eşti acoperit. Află mai multe aici

  • 8.950 RON
  • Fără TVA: 8.950 RON
  • Pretul în puncte de recompensă: 8950

Etichete: LANSATOR DE GRENADE MODEL ML36 - HPA, ML-36-HPA

Loading...
Loading...
Loading...