Forumul Airsoft.ro Bine ati venit pe forumul airsoftistilor din Romania! » Intra in magazinul online

Alte Produse

MACE PEPPER GUN® - BLACK - 28 G

Moderator: SVEN

MACE PEPPER GUN® - BLACK - 28 G

Postby LARA » 24 Sep 2013, 18:42

Mace, traditie din 1970!

Spray-ul - pistol lacrimogen de la Mace este cel mai precis Spray lacrimogen neletal pentru autoaparare disponibil in acest moment pe piata. Ideal pentru apararea la distanta cu design-ul comod si precizia unui pistol, sistemul avansat de lansare va permite sa pulverizati spre atacatori un jet puternic de Oleoresin Capsicum de la o distanta de 6 m din orice unghi.
Spray-ul - pistol lacrimogen cu LED Strobo se caracterizeaza printr-un LED activat de tragaci care distrage atentia atacatorului si va ajuta sa tintiti spre acesta pe intuneric. Apasati o data pe tragaci pentru a activa functia de lanterna. Apasati a doua oara pe tragaci, iar lumina va pulsa intermitent.
Disponibile intr-o varietate de culori, Spray-urile pistol sunt usor de reincarcat cu cartuse preumplute si fiecare pistol include, cartus cu apa pentru antrenament, Cartuse cu OC si o baterie in cazul modelelor cu LED.
Te poti autoapara in situatii periculoase cu puternica si eficienta formula Mace : 10% Oleoresin Capsicum si colorant invizibil UV care poate ajuta politia sa-ti identifice atacatorul. Pulverizeaza si fugi!

Spray-urile lacrimogen de la Mace sunt create pentru a fi sigure si eficiente fiind mijloace neletale pentru autoaparare.

Efecte: Spray-ul de la Mace contine Oleoresin Capsicum (OC) un ingredient natural derivat din ardei iute. In contact direct cu fata, Oleoresin Capsicum face ochii sa se inchida strans, provoaca tuse si o senzatie intensa de arsura pe piele insotita de un disconfort extrem pentru sistemul respirator si vizual. Efectele ar trebui sa se reduca in 45 de minute.

Utilizare: Pentru efect si distanta maxima si pentru a-l pregati de utilizare imediata este recomandat sa agitati de cateva ori spray-ul lacrimogen inainte sa tintiti si sa descarcati asupra atacatorului. Lansati jetul prin apasarea tragaciului timp de 2-3 secunde folosind degetul mare sau aratator. Spray-ul poate fi rapid distribuit daca tragaciul este actionat continuu.

Siguranta: Iritant puternic,nu-l tineti la indemana copiilor. Cititi instructiunile si informatiile de prim-ajutor incluse inainte de a folosi Spray-ul lacrimogen. Daca sunteti expus accidental la Spray, scoateti imediat lentilele de contact contaminate si hainele,clatiti cu multa apa rece partile afectate si iesiti la aer curat cat mai repede posibil. Recipientele sunt sub presiune , nu le perforati sau ardeti.

Depozitare: Depozitati in loc uscat si racoros departe de zone cu caldura, flacara sau lumina solara puternica. Nu depozitati in locuri unde temperatura poate depasi 50°C, ca vehicule inchise, care ar putea face recipientele sa piarda lichid din cauza presiunii excesive si astfel sa nu mai functioneze corespunzator. Nu depozitati in medii cu temperatura sub 0°C, care poate cauza pierderea presiunii si scaderea distantei efective la care poate fi folosit spray-ul.
Valabilitate: Spray-ul lacrimogen Mace are un termen de valabilitate de aproximativ 4 ani, fiecare unitate are scrisa data la care expira produsul. Unitatile expirate ar putea avea eficacitate redusa , se pierde din distanta efectiva si este posibil chiar sa nu functioneze deloc. In acest caz aceste unitati ar trebui eliminate in concordanta cu legile de mediu locale.

Culoare - Negru
Greutate - 28 g
Dimensiuni - 16.51 cm x 11.43 cm x 3.81 cm
Formula si model - 10% OC+colorant UV
Substanta activa - Oleoresin Capsicum
Procentul substantei active - 10 %
Distanta utila - 6 m
Numar de pulverizari - 7
Caracteristici Siguranta, lumina strobo activata de tragaci, reincarcabil.

Image

VIDEO
http://www.youtube.com/watch?v=ExiHZUSYJcE
"Facta non verba"
Sarata Monteoru 2006;
Inchisoarea Doftana 14.10.2006;
Sange pentru petrol - Ploiesti 15.04.2007;
Shareholder - Calugareni, 6-7.10.2007
C.F.C 2007 | Piatra-Neamt 2-3 Noiembrie;
Braila - 26-27 Iulie 2008 - Black Thunder;
IRON TEAM"-ROU 2008 BAISOARA, CLUJ;
IRON TEAM"-ROU-2009,BĂIŞOARA,CLUJ;
THE GATHERING - operation: FIRST STONE septembrie 2010
VARANO - Septembrie 2011 - ITALIA
Lupta pt Codrii de Arama 2 - REBELIUNEA 2012
User avatar
LARA
 
Posts: 6
Joined: 10 Sep 2013, 10:26

Return to Alte Produse

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron